Golfbaan

Golfbaan

Costa Blanca Golfbaan “Vistabella Golf”

Wat is mooier dan vanuit onze woning een rondje te gaan golfen op ons ‘eigen’ Costa Blanca golfbaan Vistabella Golf. In onze wijk ligt op loopafstand Costa Blanca golfbaandeze Costa Blanca golfbaan Vistabella Golf, de naamgever van ons urbanisatie.

De Costa Blanca golfbaan Vistabella Golf is zorgvuldig ontworpen door de prestigieuze golfer Manuel Piñero, ex internationale couple kampioen met Severiano Ballesteros.

Deze aantrekkelijke golfbaan is geïntegreerd in een citrus boomgaard, en is geschikt voor spelers van alle niveaus.

Professional golfer Manuel Piñero is erin geslaagd om een zeer interessante baan te ontwerpen.

De golfbaan biedt spelplezier voor de meest deskundige professionals en voor amateurs. Manuel Piñero heeft, met zijn meer dan 30 jaar ervaring in de golfwereld een uitstekende staat van dienst opgebouwd.Costa Blanca golfbaan

Op Vistabella Golf heeft hij de kennis en ervaring, opgedaan met het spelen op meer dan 500 van de beste golfbanen ter wereld buitengewoon goed toegepast.

Variatie is het belangrijkste kenmerk van Vistabella Golf.

Holes op een helling in combinatie met vlakke holes, grote en dynamische greens, brede fairways, strategisch gelegen verhoogde bunkers en een groot gebied met meren, dat zelfs de meest deskundige spelers zal verrassen.

Vistabella Golf is ontworpen om u niet alleen te laten genieten van de sport, maar ook van de omgeving. De zon, het briesje, het gras … Het is er allCosta Blanca golfbaanemaal voor u!

Faciliteiten 

Vistabella Golf’s driving range is prachtig ontworpen. Het heeft 20 afslagplaatsen, sommige daarvan zijn overdekt, waar u naar hartelust kunt oefenen. Ook is er een putting green naast het clubhuis en een grote oefen bunker om u te helpen bij het verbeteren van uw slag en uw spel. Het clubhuis van de golfbaan biedt alle wenselijke services waaronder een golf shop, buggy verhuur, sport materiaal, enz. En de prijzen zullen u zeker niet tegenvallen!

Er staan telkens nieuwe aanbiedingen voor u klaar! Het clubhuis beschikt ook over kleedkamers en een grote parkeerplaats.Costa Blanca golfbaanNa uw rondje golf op golfbaan Vistabella Golf is er niets beters dan het hebben van een welverdiende pauze in het restaurant, dat gelegen is naast de 18e hole en het clubhuis.Of probeer eens een potje bowls of tenCosta Blanca golfbaannis. Ook deze faciliteiten zijn beschikbaar. Natuurlijk kunt u alle benodigdheden ook huren.Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Vistabella Golf, en heeft dus een uitstekend panoramisch uitzicht over de baan.U kunt relaxen op het aantrekkelijke terras en daar napraten over uw beste shots.

Ondertussen geniet u van een drankje of probeert u een gerecht van de uitgebreide menukaart met een heerlijke verscheidenheid aan internationale gerechten.

Impressie van de Golfbaan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *