Overwinteren

Overwinteren

 

Overwinteren Costa Blanca

Wilt u overwinteren aan de Costa Blanca Spanje? Waar u kunt genieten van een aangenaam en gezond klimaat in een prachtige omgeving? Door bijvoorbeeld te relaxen aan het strand? Of heerlijk op het terras aan de boulevard een tapas te eten? En door de typische Spaanse cultuur op te snuiven? Of te wel, u wilt gaan overwinteren Costa Blanca.

Alles bij elkaar: Costa Blanca villa heeft het allemaal.

U hoeft zich nooit te vervelen. Aan de Costa Blanca kunt u heerlijk overwinteren door het heerlijke klimaat. Bijvoorbeeld andere Nederlanders, Belgen en Engelsen overwinteren hier. Overwinteren is heel gebruikelijk aan Costa Blanca. Met zijn milde en droge zomers is de Costa Blanca in Spanje een populaire overwinter bestemming.

Costa Blanca villa

Wij hebben een nieuwe moderne luxe villa met zwembad. De villa is van alle gemakken voorzien om u van het overwinteren te laten genieten. Onze ruime villa heeft onder andere een moderne keuken met bijvoorbeeld een vaatwasser, oven en koel/vriescombinatie. Maar ook het heeft ook twee ruime badkamers. Natuurlijk heeft u gratis wifi tot uw beschikking. De Costa Blanca villa ligt in een rustige urbanisatie op loop afstand van een supermarkt en diverse restaurants. Maar wat dacht u tijdens het overwinteren eens te gaan golfen op een golf terrein op loop afstand? Voor beginners en voor gevorderden.

Bezienswaardigheden

Spanje biedt vele bezienswaardigheden. Het heeft ter illustratie een rijke cultuur, hartelijke bevolking in een prachtig landschap.  U vindt hier culinaire hoogstandjes.  U kunt in ieder geval genieten van het milde klimaat. Maar het meest belangrijks is dat u zich hier thuis kunt voelen.

Om uw verblijf aan de Costa Blanca  zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij veel informatie op onze website.  Op de website vindt u allerlei informatie en tips voor overwinteren aan de Costa Blanca. We willen ten slotte dat uw verblijf in onze Costa Blanca villa zo aangenaam mogelijk is.

Overwinter periode

Overwinteren doet u daarom gedurende het najaar, de winterperiode en het voorjaar.

Dus concluderend: overwinteren doet u aan de Costa Blanca.

Prijzen van villa Vistabella

Prijs hoog: € 1.300 prijs per maand (November, December, Januari en Februari)
Prijs borg: € 350
Prijs reiniging: € 90
Elektra kosten: per KwH €0,20 verbruikte elektra per maand over te maken


Fout: Contact formulier niet gevonden.